Novi Toyota Camry

TOYOTA ФИНАНС

Novi Camry Hybrid je dobitna kombinacija. Ona preuzima sofisticiranu eleganciju kvalitetne limuzine i dodaje sve prednosti Toyotinog hibrida, pružajući naprednu tehnologiju i izvanredne performanse uz uglađen dizajn i elegantnu udobnost. Rezultat je izuzetno zadovoljavajuće iskustvo u vožnji.

 



Sledeći nivo hibrida



Ovo je automobil koji je zaista uzbudljiv za vožnju. Toyota već duže od 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo modelu Camry doneli tehnologiju nove generacije kako bi hibridne performanse prešle na drugi nivo.

Potpuno novi 2,5-litarski motor daje impresivnu snagu i obrtni momenat uz odličnu ekonomičnost u potrošnji goriva, nisku emisiju ugljen-dioksida i izuzetno tihu vožnju, koja je još mirnija zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji koja smanjuje buku sa puta i od ​​vetra. 

Novi Camry Hybrid je napravljen na novoj platformi TNGA (Toyotina Nova Globalna Arhitektura), što pogon čini još ugodnijim. Vrlo kruta karoserija, nisko težište i napredno oslanjanje s dvostrukim poprečnim viljuškama obezbeđuju izvrsnu stabilnost na putu i udobnost vožnje uz veći osećaj kontrole.

 

 





Besprekorno povezan



Opustite se u prefinjenoj kabini koja kombinuje elegantan dizajn, najfinije materijale i prostranu udobnost na prednjim i zadnjim sedištima, kao i dovoljno mesta za sav vaš prtljag. 

Bogatstvo tehnologije poboljšava svako putovanje, sa informacijama vozaču koje su integrisane na tri ekrana, uključujući i Head Up Display u boji, da bi vođenje po putu bilo jednostavno. JBL zvučni sistem sa devet zvučnika oživljava vašu muziku, dok bežični telefonski punjač eliminiše potrebu za kablovima.

 

 

Pametnije i sigurnije



Novi Camry Hybrid dolazi sa sistemom Toyota Safety Sense kao standardnom opremom, pružajući jedinstveni skup naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Radarski senzori i kamere pomažu u svemu - od otkrivanja mogućih sudara, do praćenja saobraćajnih znakova, pružajući vam potpuni mir. Takođe ćete imati koristi od sistema za praćenje mrtvog ugla (Blind Spot Monitor), koji će vam omogućiti da bezbednije menjate saobraćajne trake, dok sistem Intelligent Clearance Sonar omogućava da lako uđete i izađete sa parking mesta, uz upozorenje sistema Rear Cross Alert sa pomoći u kočenju, koji, ako je potrebno, automatski aktivira kočnice.