O Broker d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Naša misija je da svojim načinom poslovanja ulijemo poverenje u kvalitet proizvoda i usluga i time stvorimo sigurnost i pouzdanost klijentima.

 

 

Preduzeće Broker je porodična firma koja postoji još od 1992 godine, a od 2006 godine se pridružuje mreži ovlašćenih Toyotinih partnera.

Konstantno usavršavanje i edukovanje osoblja u Toyotinim školskim centrima mogu samo podići poslovnost Brokera na još viši nivo iako već ispunjava visoke Toyotine standarde, a samim tim i zadovoljstvo stranaka koje posećuju servis, što dokazuje i nagrada za zadovoljstvo kupaca „ICHIBAN” čiji smo bili nosioci za Srbiju 2011 godine.

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose sa našim kupcima i pružiti im najkvalitetniju uslugu na srpskom tržištu. Kao član međunarodne Toyota porodice, Broker klijentima pruža mogućnost brzog i efikasnog poslovanja kako pravnim licima tako i fizičkim licima i to u svim segmentima u servisiranju automobila.

Danas se Broker može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom delu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi.

Ponosni smo što smo izgradili odličnu reputaciju tokom godina za pružanje vrhunske usluge u našoj oblasti i samim tim postigli lojalnost naših kupaca i klijenata. Od samo početka Broker primenjuje ‘Kaizen principe’ izvorno Toyotinu i svetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa, koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrednosti usluga za klijente uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.

Konstantno nastojimo da zadovoljimo i premašimo očekivanja naših klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtevima naših klijenata i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupovine i uslugom servisiranja.

Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvaliteta servisa, timski rad i motivisanje zaposlenih samo su neke od aktivnosti Brokera na putu poslovnog uspeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrednosti pružanja usluge za naše klijente.

Verujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvaliteta i sigurnosti te da će upravo Broker postati njihov prvi i najbolji izbor.

Radujemo se vašoj poseti u bliskoj budućnosti.