Zadovoljstvo kupaca

TOYOTA ФИНАНС

Toyota partneru iz Srbije Broker DOO dodelila Ichiban nagradu za zadovoljstvo kupaca


Srpskom partneru je ukazana velika čast i dodeljena mu je Toyotina ‘Ichiban’ evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca, tokom ceremonije i gala večere održane 3. maja u Rajhstagu u Berlinu. Broker d.o.o. iz Bogatića-Šabac je nagrađen za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama.


Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsednik i generalni direktor Toyote Motor Europe, a primio ju je gospodin Dragan Vuković u ime kompanije Broker. Približno 2,600 evropskih partnera je ocenjeno prema njihovim rezultatima, a tokom stalnog praćenja njihovog rada, što je deo kompanijskog standarda. Na osnovu veoma strogih kriterijuma, 41 partner je od Toyote u Evropi dobio ovo značajno priznanje.


Govoreći na ceremoniji dodele nagrada, gospodin Leroy je rekao: “Ichiban nagrada formalno nagrađuje izuzetne napore u primeni naše filozofije ‘kupac na prvom mestu’. Svaki član Toyotinog tima uvek želi da pruži najbolje, dok su naši partneri posvećeni tome da ponude kupcima najbolje moguće iskustvo. Računamo da će naši pobednički ‘Ichiban’ partneri biti predvodnici i primer kako se kupcima pruža najbolja usluga!”


‘Ichiban’ je japanska reč izvedena iz ‘Okyakusama Ichiban’ što znači ‘kupac na prvom mestu’, gde ‘Ichiban’ znači ‘prvi’ ili ‘broj jedan’. Od kada je 2006. ustanovljena godišnja ‘Ichiban’ nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 21% u prodaji i 14% u postprodaji.