TOYOTA ФИНАНС

Šta je MyT?

 

MyT je nova mobilna aplikacija koja vam daje pristup nizu od pet Toyotinih internet usluga. Zahvaljujući sklopu uvek uključenih funkcija za uživanje, od Find My Car (pronađi moj automobil) do slanja podataka u automobil na putovanju, MyT vam štedi vreme i novac i oslobađa vas briga.

 

Pokretanje je jednostavno. Nakon što registrujete svoju Toyotu na mobilnoj aplikaciji MyT, moći ćete da istražite ponudu internet usluga na svakom putovanju. Internet usluge MyT su dostupne samo za ograničeni izbor Toyotinih modela za 2019. Pozivamo vas da se obratite Broker d.o.o. kako biste saznali više.

 

 

 

 

 


 

 

Find My Car (Pronađi moj automobil)

 

Koliko god dugo bili odsutni
Funkcija Find My Car koristi Google Maps putem aplikacije MyT i pomaže vam da odredite položaj vaše Toyote gde god bila parkirana, ali istovremeno vam omogućava da njenu lokaciju pošaljete porodici i prijateljima.

 

 

 

Share To Car (Prebaci podatke u automobil)

Jednostavan način planiranja vaših putovanja
Planirajte putovanje iz udobnosti svog doma ili u hodu pomoću aplikacije MyT, zatim pošaljite lokaciju direktno u navigacioni sistem vaše Toyote i tako polazak na putovanje učinite jednostavnijim
Service Reminders (Podsetnik za servis)

Nemojte nikada više propustiti redovan servis
MyT vam pomaže da sačuvate performanse vaše Toyote na najvišem nivou zahvaljujući podsetnicima za servis, na osnovu stvarne kilometraže vašeg vozila, kako nikada više ne biste propustili redovan servis.

 

 

 

Car To Door (Od automobila do vrata)

Praktična navigacija od automobila do uzlaznih vrata
Prenesite uputstva do odredišta iz navigacijskog sistema vaše Toyote na vaš mobilni telefon, za one situacije kada zadnji deo puta morate preći peške.
Driving Data (Podaci o vožnji)

Steknite uvid u istoriju vaših putovanja
Aplikacija MyT čuva podatke o vašem automobilu, omogućavajući vam pozivanje istorijskih podataka o vožnji, uključujući brzinu, ubrzanje i pređenu kilometražu, radi praktične analize načina vožnje za poslovne potrebe, ali i uopšte.


Kako početi sa korišćenjem internet usluge MyT?

Internet usluge MyT možete da počnete da koristite tek kada aktivirate svoj MyT nalog. Korisnički nalog možete napraviti putem Toyotine web strane ili mobilne aplikacije MyT, a tokom regristracije potrebno je da unesete što više informacija o svom vozilu kako biste završili registraciju.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje, možete je preuzeti sa Google Play Store-a.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, posetite Broker d.o.o. koji će vam rado pomoći oko podešavanja internet usluga za vaš MyT.